Bezoekersinfo

Dancing in the Street is het festival voor Achterhoekse dansliefhebbers dat eens per jaar de sfeervolle binnenstad van Groenlo omtovert tot één grote dansvloer. Op de 3 buitenpodia geniet je op de ene dansvloer van ’80’s, 90’s & Now’ op de andere vloer van ‘Dance, House en EDM’ en voor de beste live-muziek zit je bij de live-area helemaal goed! Daar kun je trouwens ook heerlijk een hapje doen. Bij City Lido kun je in de grote zaal terecht voor Eclectic en Moombah en jouw meest geheime Guilty Pleasures kun je aanvragen in zaal de Pelikaan. There’ll be swinging, swaying and records playing!

Programma

Voor iedereen op het terrein vanaf 18.00 uur een bandje verplicht. Voor het avondprogramma betaal je een kleine entree aan de kassa. Wanneer je vooraf via deze site je munten besteld (link) krijg je het entreebandje er bijna gratis bij! Deze geeft ook toegang tot de afterparty, die vanaf 0:00 uur losbarst bij City Lido.

De line-up voor de hele dag check je hier.

Voorkom in de rij staan; bestel je tickets en munten online!

Tickets voor Dancing in the Street zijn verkrijgbaar bij de kassa of te bestellen via het kopje ‘Tickets‘ op deze pagina. Online bestellen kan tot een dag voor het evenement en bij bestelling van 20 munten krijg je van ons een dikke korting op het entreebandje! Maar let op: alleen bij online bestellingen. Ook voorkom je hiermee in de rij staan bij de kassa. Wedden dat jij zo supersnel op de dansvloer staat?

Het entreebandje is ook geldig voor de afterparty bij City Lido.

Parkeren

Auto’s

Het beste kun je je auto parkeren op parkeerplaats ‘Wheme’ of op de parkeerplaatsen bij ‘City Lido’. Vandaaruit is het een kleine wandeling naar onze ingang.

Fietsen

Onze afterparty is van 0:00 tot 03:00 uur bij City Lido. Het beste kun je dus meteen daar je fiets stallen. Eventueel kun je hem ook op de Wheme kwijt. We willen je i.v.m. bereikbaarheid van hulpdiensten met klem vragen je fiets niet in de Beltrumsestraat te parkeren!

En als je met een écht grote groep komt, kun je natuurlijk ook voor bus of taxivervoer terecht bij Gelderesch, Hartemink of een andere vervoerder.

Voorkom overlast

Eén van de dingen die Dancing in the Street zo uniek maakt, is dat de stad het decor vormt. We zijn als organisatie erg blij met de buurt die het evenement een warm hart toe draagt. Zonder medewerking van de ‘Street’ geen Dancing in the Street. Daarom willen we je vragen om overlast in welke vorm dan ook te voorkomen, zodat we Dancing in the Street nog heel lang op deze unieke locatie kunnen blijven organiseren. Lees ook onze huisregels.

Aanwonenden

Aanwonenden ontvangen twee a drie weken vooraf van ons een informatiebrief. Ben je direct aanwonende en heb je van ons geen brief ontvangen of ben je deze kwijtgeraakt? Dan kun je deze nalezen via: deze link of neem dan contact op via [email protected]