Voortaan buiten tot 01:00 uur!

Het weekend is nog niet eens begonnen en het is nu al feest in de Dancing-in-the-Street-organisatie-bunker. En feest vier je met z’n allen, dus… waarom zijn wij zo happy? De peppie? Nou… We hebben zojuist gehoord dat editie 2019 van het leukste dansevent van de Achterhoek buiten door mag gaan tot 01:00 uur. Een vol uur in de open lucht erbij dus! 🎉

Naast dat we hier al zelf al een aantal jaren mee bezig waren, was het ook een van de vragen die meerdere keren terug kwam in de resultaten van de enquete die Ramon Nienhuis voor ons heeft gehouden. Grote shoutout naar de aanwonenden van ‘de dansvloer’ en naar de gemeente Oost-Gelre voor het mogelijk maken van deze voor ons belangrijke stap.

Zo… wij gaan de confetti weer even bij elkaar vegen, maar het zal niet de laatste partypoppermomentje zijn, want binnenkort hebben we nog meer cool nieuws. Dus hou onze website en sociale kanalen in de gaten. Zeker ook omdat we dit jaar weer een toffe early-bird actie hebben. Zou jammer zijn wanneer je die mist. Dus… facebook-like hier, insta-volg hier en zet jezelf op aanwezig bij het event hier.